wedding photographer - pejal

By: famin faizal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
perdana lake garden after sunday morning rain...

Bumi yang tiada rimba..
Seumpama hamba..
Dia dicemar manusia..
Yang jahil ketawa..
Bumi yang tiada udara..
Bagai tiada nyawa..
Pasti hilang suatu hari..
Tanpa disedari...
Bumi tanpa lautan...
Akan kehausan..
Pasti lambat laun hilang..
Duniaku yang malang..
Dewasa ini kita saling merayakan
Kejayaan yang akhirnya membinasakan
Apalah gunanya kematangan fikiran
Bila dijiwa kita masih lagi muda dan mentah
Ku lihat hijau....
after rain shots.. mmg time best utk gbr outdoor.. especially on floras...

hmmm selalu aku turun jogging pagi pagi ahad camni kat lake garden.. tapi hari ni.. turun ambik gbr la pulak.. tp dah lame plan pun.. kena pulak hujan pagi pagi lagi..
yess yes i know.. lagi best kalau tido pagi pagi ahad yg hujan camni...
luckily tade org sgt hari ni.. maybe sbb puasa and hujan kuut..
selalu full jugak lake garden ni..


hibiscus.. bunga raya.. bunga kebangsaan..
berapa ramai yang masih ingat ini bunga kebangsaan kita?
adakah cukup hanya dalam buku text sekolah sahaja..


whats word in your mind... for this pic. Do drop in comment.. thanks


one legged duck.. pity u...

actually, it wasn't one legged lah.. i went around.. laaa ada kaki rupenye..
nape die angkat kaki sebelah lagi..?
err... terpijak sendiri punye kooot...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net